Design
Cecilie Manz Designer for Lightyears

Koncept
Få lamper kaster så blødt et lys som Caravaggio Opal Pendel. Den hvide mundblæste glasskærm behandler lyset med stor nænsomhed og sender et varmt og rundt lys nedad, hvor man har brug for det, mens omgivelserne oplyses af et behageligt og stemningsmættet rumlys. Takket være det transparente hvide glas stråler lampens lys i alle retninger og oplyser dermed også lampen selv. Således fremstår den tændte lampe som en svævende dråbe af lys, der i sig selv er meget stemningsfuld og samtidigt indhyller sine omgivelser i et blødt og behageligt lys.

På rekordtid har Cecilie Manz’ Caravaggio-pendel opnået status af vaskeægte nyklassiker. Den oprindelige Caravaggio-pendel med den højglanslakerede metalskærm er kendt for sit koncentrerede nedadrettede lys. Med Caravaggio Opal får man nu mulighed for at forene det karakteristiske design med en helt anden lysoplevelse. Opalglas-skærmen giver således et blødt og dæmpet lys fra sig, som er særligt velegnet til rum, hvor man ønsker en mere stemningsfuld belysning

Materiale Skærmen er i mundblæst glas og ophænget er udført i bøjet rundstål med to emner i drejet messing, hvorefter det er behandlet med sort krom.

Caravaggio P0 Pendel Opal – Lightyears kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1575.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.