Design
Cecilie Manz Designer for Lightyears

Koncept
Med Caravaggio Bordlampe er Cecilie Manz’ karakteristiske pendel kommet ned på bordet. De nye og mindre lamper komplimenterer den store svævende pendel, når de befinder sig i samme rum, og er samtidigt formfuldendte stykker design, der altid vil kunne stå alene. Begge lamper giver masser af lys. Gulvlampen kan yde op til 150W, mens bordlampen yder op til 40W og dermed også er velegnet som arbejdslys – ikke mindst takket være muligheden for at styre lysets retning.

Cecilie Manz’ navneunivers er koncentreret om hendes forkærlighed for billedkunst og en navnemæssig hyldest til hendes personlige favoritter. Denne lampe er opkaldt efter den italienske barokbilledkunster Caravaggio.

Materiale Både bordlampen og gulvlampen er udført i metal og afsluttet med lak. Den karakteristiske skærm er lakeret i højglans, mens fod og stander er lakeret med mat lak. Skjult af skærmen er der endvidere monteret et flexrør på standeren, som gør det muligt at vippe skærmen, og dermed lyskeglen, op til 40 grader.

Caravaggio Bordlampe Hvid – Lightyears kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 3395.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.