Design
Samuel Wilkinson for &tradition

Koncept
Blown SW3 Pendel er Samuel Wilkinsons første lampe for & tradition. Det er en pendel af elegant mundblæst glas med et quiltet mønster, hvor der kan vælges mellem to versioner. Den ene er gennemsigtig med en diskret sølv glans og den anden har en spændende sandblæst hvidmatteret overflade.

Ophænget med den fleksible E27 fatning er pulverlakeret og kan klare op til de 60 traditionelle Watt.

Skærmen er tænkt som en leg og udforskning af de refleksioner, fordrejninger og refraktioner en lyskilde oplever omgivet af mønstret glas. Wilkinson forklarer at det startede med en idé om at kigge på verden gennem en slags filter, inspireret af antik keramik, gamle glas stykker, linser fra meget gamle lamper, fyrtårne ja selv en spejlet flaske. Den quiltede overflade har så ydermere trukket kraftigt på inspiration fra frø og bær, hvor især hindbær har stået forrest i køen.

Selve produktionen af Blown er en finurlig kombination af industrielle processer parret med det traditionelle håndværk. Teksturen af glasset er skabt ved hjælp af computer-aided design (CAD) for at styre oppustning af hver boble uhyre præcist. Håndværket efterlader sit dybe spor via mundblæsningen hvor form og størrelse styres stramt ved brug af forme.

En elegant pendel der forener fortid og nutid og de to versioner kan benyttes hver for sig eller sammen, enkelt eller i klynger samt til et utal af indretninger.

Blown SW3 Pendel Sølv – &tradition kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2495.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.