Design
Ferruccio Laviani for kartell

Koncept
Som det kostbareste Murano glas og så respektløst som en rockopera hænger Bloom Sort bogstaveligt talt og blomstrer i en funklende og overdådig krystal kaskade.

Bloom pendlen består af en rørformet polycarbonat ramme der er helt dækket af små elegante gennemsigtige (klar eller mat) blomster af technopolymert plastik. 

Formerne og den stilistiske kompleksitet der kendetegner et håndlavet kunstværk er her alle til stede i en industrielt fremstillet lampe. Opbygningen med en flok små pærer monteret inde på rammen, får lyset til at skinne ud gennem blomsterkronerne og brydes smukt i facetterne i overfladerne der spreder det i tusinder af refleksioner. 

Bloom er en spændende fortolkning på den traditionelle lampe der lige har fået det ekstra touch og nu er et kunstværk der fylder rummet og skaber at skinnende og pragtfuld atmosfære.

OBS – Ved Bloom serien skal der påregnes ½ time til samling af lampen. Importøren anbefaler her at man investerer i det rette værktøj til denne proces (læs: én god flaske rødvin).

Version: 925009

Bloom Pendel Sort – Kartell kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4680.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.