Design
Birger Dahl for Northern Lighting

Koncept
Birdy Bordlampe Hvid/Krom beviser nu efter over 60 år at godt design holder til tidens skarpe tand. Birdy er en elegant serie bestående af Bordlamper, Gulvlamper samt Væglamper der findes i to forskellige længder. Stregerne blev slået i 1952 i en modernistisk stil, der selv i dag virker knivskarp og er med helt i front.

Seriens farvevalg der spænder over Black/Brass (sort og messing), White/Metallic (hvid og krom) samt Grey/Metallic (grå og krom) er med til at give et super bredt spænd i brugsområder.

Birdy Bordlampe Hvid/Krom er ud af en prisbelønnet serie, der i en årrække blev fremstillet og solgt af det norske elselskab Sønnico i Oslo. Bordlampen blev tildelt den højt ansete Golden Medal på Triennalen i Milano, dengang var den dog kendt som “s-30016”. Så er Birdy Bord nok lidt mere mundret.

Efter en del år i skuffen genopstår lamperne så I 2013, hvor Northern Lighting beslutter sig for at relancere denne design klassiker. Der er brugt meget krudt på at bevare den oprindelige form og de yderst funktionelle egenskaber, da disse var årsag til at dette blev så højt elsket belysning.

Birdy Bordlampe Hvid/Krom – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1990.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.