Design
Ferruccio Laviani for kartell

Koncept
Big Fl/y Pendlen fra Kartell er en stor version af den velkendte og meget populære Fl/y Pendel. Denne version er helt perfekt til det store rum, eller der, hvor man gerne vil have en stor og dominerende lampe.
Lampen hænger der og reflekterer lyset så fint, præcist som når børnene har blæst sæbebobler en sommerdag i solens stråler.

Big Fl/Y Pendel Krystal – Kartell er klassisk og meget stilren og passer ind i de fleste moderne hjem. Den giver et godt lys både nedad og ud i rummet på grund af den let gennemsigtige skærm.

OBS – Kartell anbefaler at du hænger lampen op inden du fjerner filmen fra den, så er der mindre chance for ridser. Se mere i vores demonstrationsvideo her.

Vær dog opmærksom på, at FL/Y pendlen er fremstillet i én stor plast kuppel og grundet materialet, kan der fra produktionen, forekomme små mærker i overfladen.

Bemærk – Ønskes lampen brugt til lysdæmper virker den Sparepærer der medfølger ikke. Der anbefales en pære som fex. Denne Globe pære der med sine 125 mm i diameter giver et smukt lys i lampen.

Big Fl/y Pendel Krystal – Kartell kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 5020.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.