Design
Morten Kildahl for Northern Lighting

Koncept
Bender Gulvlampe Sort er en stor, gulv-decor sag, der også fungerer fabelagtigt som læselampe. Den organiske form lampen besidder, starter nede ved gulvet med stof ledningen, der løber ud af stikkontakten og hen mod lampens fod. Fra foden og op ad selve kroppen snor den sig med en elegant kurve, der smyger sig hele vejen op til lampeskærmen.

Bender Gulvlampe Sort har en fræk overdimensionerede lampeskærm der giver lampen sin let genkendelige personlighed og skaber en stor og fokuseret lyskegle. Selve overfladen på Bender har en mat finish, som på et oliemaleri. Denne finish giver overfladerne, i stål og aluminium et varmt touch og et sofistikeret look.

Lampeskærmen er fuldt ud justerbar i alle retninger, hvilket gør den velegnet til en behagelig og veloplyst læseoplevelse.

Bender er voldsomt inspireret af den ofte oversete, men uundværlige, arbejdshest fra VVS faget, nemlig det ydmyge rør. Bender voksede ud af et ønske om at udnytte et af de enkleste elementer af produktionen af lampen, mens det stadig lykkedes at skabe en lampe med personlighed og en sans for humor.

Bender Gulvlampe Sort – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 5050.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.