Design
Hans Christian Asmussen for Darø

Koncept
Med Arkiturbine tilføjer Darø noget helt unikt og spændende til deres sortiment af design lamper. Arkiturbine er en design lampe, der er fremstillet ved digital fabrikation og det har skabt et design med klassikerpotentiale.

Inspirationen til Arkiturbine stammer fra en grundlæggende forkærlighed for æstetik, konstruktivisme og asymmetri. Den asymmetriske opbygning af en blomst og et luftskibs konstruktive æstetik har været vigtige inspirationskilder i udviklingsprocessen. Dertil kommer fascinationen af en turbines asymmetri, der har været omdrejningspunktet for designet.

Arkitubine 50 P1 pendlen fra Darø er designet af Hans Christian Asmussen, der har formået at skabe en blød og åben form, der giver et flot skyggespil på loft, vægge og gulv. Ved brug af digital fabrikation med laserskårne ark og stel, hvor konstruktionsmetoden er enkel og letforståelig, er resultatet overraskende i sin fremtræden. Dette unikke design, er Darø’s nyeste skud på design-stammen. En flot klassisk pendel, med et moderne udtryk.

Arkiturbine 50 P1 Pendel Hvid/Sort – Darø kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 6395.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.