Design
Design By Us

Koncept
Alexis pendlen i sort med reflekterende guld inderside spiller massivt ind med størrelseskortet. Her er der tale om en volume-bandit der har pundus og fylde kombineret med den høje kvalitet som de håndlavede skærme fra Design by Us besidder.
Det at de smedes i Danmark med massiv brug af blod, sved og enhjørninge-tårer giver også en smækker fleksibilitet. Der kan laves udgaver med inderside i Guld, Sølv og Hvid som har helt forskellige lys-spredninger. Og så er sort pludseligt ikke den eneste farve på ydersiden. Underneden kan der også monteres en diffuser for at den ikke blænder hvis der hænges op i højden. Men kontakt os endeligt for specielle behov og finurlige ønsker.
Alexis pendlen er kommet væltende ud fra de festlige streger bredt anlagt af Design by Us. Et godt bud når stangvarer søges undgået og jagten er sat ind på design der tør hvor andre tisser.
Her findes den forbudne design-frugt der er mere farverig, iøjnefaldende og sjov. Æstetik er skubbet væk fra det helt jordnære og Design by Us viser at de kan træde vande hvor det er rigtigt dybt.
Det er blandt andet med Alexis pendlen at Design by Us erklærer hellig krig mod kedeligt og konformt design, så ud med mormor lampen og ind med en flabet bandit, der lystigt sparker lusket liv og design-drøn i discokuglen.

Alexis Pendel – Design By Us kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4350.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.