Der er noget imponerende og majestætisk over store vaser. Derfor har jeg naturligvis også valgt at have en stor ikon-vase. Jeg har selv den riflede vase stående uden pynt, men den er også meget flot med få langstilkede blomster. Den er sådan en slags vase, der får mange kærlige kommentarer med på vejen, og det er jeg ret stolt af, for den er opkaldt efter min farmor, som jeg desværre aldrig nåede at møde, men som min familie siger, jeg ligner.

Denne vase er lavet i stentøj med en unik reaktiv glasur.

Glasering og farve varierer, dette er en del af varens unikke udtryk.

Glaseringen gør, at vasen ikke kan garanteres 100 % vandtæt.

Placer derfor ikke vasen direkte på sarte overflader, som ikke tåler vand eller fugt.

Vi anbefaler rengøring med varmt vand og efterfølgende overtørring med en blød klud.

Lad vasen lufttørre efter brug og rengøring, så fugt kan fordampe fra vasen.

Leveres i gaveæske

A SIMPLE MESS Elin Vase Ø 23 x 35 cm rock gray kan netop nu købes hos A Simple Mess for 696,00 DKK.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.