Design
Bernard Albin Gras for Lampe Gras

Koncept
304 Krom/Glossy Væglampe er et ikon for det 20. århundrede – Med rødder til 1922 hvor de første gennemtænkte streger blev slået af Bernard- Albin GRAS, og siden er familien bare vokset. Udtænkt ti kontorer og til industrien var serien totalt unik, med sit enkle, robuste og alligevel meget ergonomisk design. Den grundlæggende form er med hverken skruer eller svejsede samlinger.

Det funktionelle og æstetiske emmer ud af 304 Krom/Glossy Væglampen og især designet af de enkelte detaljer såsom armene, kroppe, beslag og samlinger er fantastisk originale, gennemtænkte og langt forud for deres tid. Le Corbusier blev tidligt i forløbet forført af det moderne design på Lampe GRAS og benyttede flittigt lamperne i sine projekter.

I dag er La Lampe GRAS lampen blevet et efterspurgt samlerobjekt i hele verden, især i Frankrig, USA samt Japan. Bernard- Albin Gras talentfulde og visionære design har vist sig at være tidløst.

OBS: Denne lampe er til indbygning i væggen og har ingen afbryder. Den fås også som indbygning i væggen med afbryder (version SW) og med ledning til en stikkontakt (version 304CA).

304 Væglampe Krom/Glossy – Lampe Gras kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2695.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.