Design 
Bernard Albin Gras for La Lampe Gras 

Koncept
207 Bordlampe er et ikon for det 20. århundrede – Med rødder til 1922 hvor de førstegennemtænkte streger blev slået af Bernard- Albin GRAS, og siden er familien bare vokset. Udtænkt ti kontorer og til industrien var serien totalt unik, med sit enkle, robuste og alligevel meget ergonomisk design. Den grundlæggende form er med hverken skruer eller svejsede samlinger. 

Med Denne Bordlampe fuldendes serien af belysning fra Lampe Gras så udendørs arealerne nu heller ikke snydes for de elegante linjer og de klassiske former. 

Det funktionelle og æstetiske emmer ud af denne Bordlampe og især designet af de enkelte detaljer såsom armene, kroppe, beslag og samlinger er fantastisk originale, gennemtænkte og langt forud for deres tid. Le Corbusier blev tidligt i forløbet forført af det moderne design på Lampe GRAS og benyttede flittigt lamperne i sine projekter.

I dag er La Lampe GRAS lampen blevet et efterspurgt samlerobjekt i hele verden, især i Frankrig, USA samt Japan. Bernard- Albin Gras talentfulde og visionære design har vist sig at være tidløst.

OBS
DETTE ER EN NYHED FRA LAMPE GRAS OG KAN FØRST FÅS FRA MIDT NOVEMBER.

207 Bordlampe Hvid/Hvid/Kobber – Lampe Gras kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 3975.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.